
İtalyan Mutfağı
İtalya mutfağı, sadeliğin zarafetle buluştuğu, taze malzemelerin en doğal halleriyle sofralara taşındığı bir kültür… Bir araya gelmenin, sohbetin ve keyifli sofraların simgesi. Biz de bu özel workshop’ta, sizleri İtalya’nın büyülü lezzet yolculuğuna davet ediyoruz.
İtalya mutfağı, sadeliğin zarafetle buluştuğu, taze malzemelerin en doğal halleriyle sofralara taşındığı bir kültür… Bir araya gelmenin, sohbetin ve keyifli sofraların simgesi. Biz de bu özel workshop’ta, sizleri İtalya’nın büyülü lezzet yolculuğuna davet ediyoruz.
Şefimiz eşliğinde hazırlayacağımız menü, adeta İtalya’nın dört bir yanından esintiler taşıyor:
Kurutulmuş Domates, Fesleğen, Parmesan ve Ricottalı Bruschetta
Napoli’nin güneşini sofraya getiren, nefis başlangıç…
Karides ve Enginarlı Risotto
Kremamsı dokusuyla Kuzey İtalya’nın en özel lezzetlerinden.
Akdeniz Usulü Levrek Fileto, Sote Patates ve Mini Roka Salatası
Denizden tabağınıza gelen taptaze bir başyapıt.
Vanilya Panna Cotta, Vişne Sosu ile
Hafifliğiyle İtalyan tatlılarının en zarif temsilcisi.
Atölyemizde sadece bu menüyü hazırlamakla kalmayacak, aynı zamanda İtalya’nın mutfak kültürünü, malzeme seçimindeki inceliklerini ve sofradaki keyif anlayışını da deneyimleyeceksiniz.